Donează

Anul acesta, pe 1 mai, ne reunim cu toții! Aducem cea mai bună muzică la tine acasă, într-un show exclusiv, alături de unii dintre cei mai mari artiști care s-au aflat de-a lungul anilor pe scenele de la UNTOLD.
Bucură-te de spectacol și, în același timp, fii alături de noi în lupta impotriva COVID-19. Donează pentru una din cele 2 cauze de mai jos sau implică-te în bursa de nevoi UNITED.

“Dăruiește viața” sprijină sistemul medical din România în lupta cu COVID-19, crescând capacitatea de tratare și asigurându-le cadrelor medicale echipamentele de protecție și echipamentele medicale de care au nevoie pentru a salva vieți.

 

 

 

Un Singur Cluj mobilizează bani și resurse pentru a se alătura acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice, într-un efort comun de sincronizare a eforturilor și centralizare a informațiilor
Hope and Homes for Children intervine în beneficiul copiilor și al familiilor care trăiesc în sărăcie extremă, precum și al tinerilor care au ieșit din sistemul de protecție a statului. Preocuparea lor este să excludă riscul ca acești copii să ajungă în centre de plasament și să încurajăm tinerii spre o viață independentă. Pentru copii încă aflați în grija statului,  în centre de plasament vechi, se caută cele mai bune metode de îngrijire, care să le ofere un mediu adecvat unei dezvoltări sănătoase.

BURSA DE NEVOI UNITED

Am creat o bursă prin care centralizăm nevoile existente și le întâlnim cu resursele disponibile.

Acest site foloseste cookies pentru a-ți asigura cea mai buna experiență posibilă.